KÖZLEMÉNY

Ahogy azt már jeleztük, szigorú járványügyi korlátozásokkal, de megtartjuk a Magyar Szigetet! A bejáratnál lázat mérünk, fertőtlenítő zónákat alakítunk ki, a fesztivál területét bővítjük, valamint a kemping a Magyar Sziget területén kívülre, a Bedő Kvártély mellé kerül, állandó ingyenes fesztivál-járattal a településen belül.

Elmarad a Beatrice és a Kárpátia koncert, de minden este lesz 3 zenekar, ugyanis szerdán fellép a Radical Hungary, a felvidéki José pedig pénteken ad koncertet. A programban szereplő összes többi koncertet is megtartjuk! A fesztivál területén pedig a koncertek után retro magyar diszkó is lesz virradatig!

A napközbeni részletes programokkal, az ingyenes buszjáratokkal a napokban frissítjük a honlapot. Várunk mindenkit szeretettel! Hamarosan találkozunk!

Tájékoztató

Amennyiben a 18. Magyar Sziget megrendezése nem várt külső okból ellehetetlenül, a rendezvényre előre megváltott jegyekkel és bérletekkel kapcsolatban az alábbi módokon lesz lehetősége rendelkezni a vásárlónak:

  • a Vásárló lemond a jegyéről, bérletéről és annak befizetett összegét támogatásként a Rendező szervezet részére meghagyja
  • visszaváltja jegyét, bérletét, a vételárat a Rendező szervezet a vásárló bankszámlájára visszautal (a visszaváltás feltételeiről ez esetben részletes tájékoztatást adunk)

A rendezvény megtartása esetén az előre megváltott jegyek és bérletek nem visszaválthatóak.

A Szervező a programváltozás jogát fenntartja!